fbpx

Vastame teie turvalisusega seotud küsimustele

Meie kasutajate turvalisus on meile oluline.

Tihtilugu tellitakse Tegijad tegema tööd omaenese koju ning me soovime, et TaskUs töö tegemise protsess oleks võimalikult läbinähtav ja turvaline nii töö tellijale kui ka tegijale. Seepärast oleme kasutusele võtnud mitmed erinevad turvalisuse ja verifitseerimisega seotud protsessid.

1. Tegijate verifitseerimisprotsess

Kõik inimesed, kes soovivad TaskUs platvormi kaudu tööd teha, peavad läbima verifitseerimisprotsessi, milles identifitseerime töö tegijad pildiga dokumendi alusel. See annab meile ülevaate kes täpselt meie platvormil tegutseb ning saame tekkinud arusaamatused kiiresti lahendada.

2. Turvaline maksmissüsteem

TaskUs saab töö eest tasuda nii deposiitmaksega kui ka sularahas. Deposiitmakse varianti kasutades liigub makse tellija kontolt täissummas TaskUs süsteemi. Kui mõlemad, nii tellija kui töö tegija on kinnitanud, et töö on tehtud, vabastab süsteem makse töö tegijale.

Ka sularahamakset kasutades salvestuvad kõik andmed süsteemi ning meie saame jälgida, et maksed toimuksid õigeaegselt ja kokku lepitud summades.

3. Isikuandmete kaitsmine

Vastavalt üldistele kasutustingimustele ja turvalisuse kaalutlustel ei lube me isikuandmete avaldamist avalikult TaskUs rakenduses. Siia alla kuuluvad näiteks: telefoninumber, emailiaadress ja veebiaadress.

Alles siis, kui töö tellija ja tegija on kinnitanud omavahel kokkuleppe, muutuvad nende andmed üksteisele kättesaadavaks.

Töö detailid saab kokku leppida kasutades vestlusakent.

Kasutajate isiklikke andmeid hoiame turvaliselt ja vastavalt eeskirjadele. Selle eest vastutab meie andmekaitsespetsialist Rita Ratušnaja.

4. Reitingud ja kommentaarid on avalikud

Töö tegemise ja tellimise protsessi läbides saavad nii tellija kui tegija anda ka üksteisele hinnangu 5-palli süsteemis ning lisada juurde ka kommentaari. Kõik reitingud ja kommentaarid on avalikud. See toimub selleks, et teised kasutajad näeksid kui usaldusväärne on nii töö tegija kui ka tellija.

Maksumajanduse aitab korda seada LHV Ettevõtluskonto

Ei tea kas, kes, kuidas ja kui palju peab makse maksma TaskUs rakenduse kaudu tööd tehes? Selle kohta saad lähemalt lugeda siit – https://taskus.ee/2020/01/14/lhv-ettevotluskonto-lihtne-ja-soodne-viis-ettevotlusega-tegelemiseks/